Over mij

Leuk om kennis te maken!


Hi! Ik ben maartje

Tijdens mijn bachelor Communication Science ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij het maken van content. Via een goede tekst of social media posts een verhaal of informatie overbrengen. Dat is waar ik blij van word en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Daarom richtte ik in november 2019 Via Maar op. 

Via Maar Media Maartje


"Via Maar Media laat mij weer ontdekken, leren en creëren. Dat is wat ik het liefste doe."

Al van jongs af aan ben ik graag creatief bezig, schilderen, tekenen, schrijven en experimenteren. Dit ben ik niet verleerd, nog altijd vind ik het heel leuk om mooie dingen te creëren. Daarnaast ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest. 

Deze drive om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen heeft ervoor gezorgd dat ik al twee keer vertrok naar het Spanje voor enkele maanden. In September 2018 begon mijn Spaanse avontuur in een klein stadje vlakbij Madrid, Segovia. Op deze uitwisseling met IE University heb ik veel geleerd over creatief denken en psychologie. Ook heb ik enorm veel geleerd over cultuurverschillen door de internationale omgeving waar ik in zat. Toen ik in December weer thuis was kon ik kon Spanje nog niet achter mij laten. Zo startte ik in februari 2019 mijn stage in het prachtige Valencia.

Na mijn buitenlandse avontuur was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via Maar Media laat mij weer ontdekken, leren en creëren. Dat is wat ik het liefste doe. De kennis van mijn studie Communication Science en mijn ruimdenkende blik door mijn ervaringen in internationale omgevingen kan ik inzetten om verschillende doelgroepen aan te spreken. Iedereen is uniek, zo ook jouw bedrijf en jouw klanten. Dat vergt een precieze en veelzijdige benadering en inzet van communicatiemiddelen.


Kun jij wat extra (typende) handen gebruiken?

Ik help je graag om jouw boodschap over te brengen met inzet van persoonlijke en heldere communicatie.